Baankeuze

Afgestudeerde Renske loopt vast in baankeuze

Na het afronden van mijn opleidingen had ik moeite met het vinden van een baan. Ik begon te twijfelen over mijn studiekeuzes en vroeg mij af wat er bij mij past en wat ik eigenlijk zou willen.  Omdat ik er zelf niet meer goed uitkwam en meer rust zocht over mijn situatie ben ik op zoek gegaan naar coaching.

De wandelcoaching van Annemieke sprak mij zeer aan en al snel hadden we een afspraak gepland. Tijdens het wandelen in de duinen heb ik met Annemieke mijn hulpvraag besproken. Voorafgaand aan iedere sessie deden we eerst een ontspanningsoefening, waardoor ik meer ruimte in mijn hoofd kreeg.

Het wandelen heb ik als erg prettig ervaren: de natuur liet dingen in perspectief zien en het wandelen zelf gaf rust. Annemieke is een invoelend en warm persoon en kan goed luisteren, waardoor ik gemakkelijk met haar kon praten. Onze gesprekken hebben mij, samen met enkele verrassende en creatieve opdrachten, meer inzicht gegeven in mijn eigen kunnen, krachten en kwaliteiten. Annemieke heeft mij ook geleerd hoe ik piekergedachten meer kan loslaten. Na afloop van iedere sessie had ik meer positieve energie.

Ik weet nu beter waar ik in een baan gelukkig van word, én waarvan juist niet. Ik ben blij dat Annemieke een stukje aan mijn zijde heeft mee willen lopen.

Renske